top of page

NYE TJENESTER

Vi legger stadig til nye tjenester i prislisten vår. Veldig ofte kommer kunder med et spørsmål om vi kan hjelpe dem med en ting vi ikke har tenkt over at vi skulle hatt som tjeneste. Alle slike forslag tar vi gjerne til oss.


Her er noen av de nyeste og viktigste nye tingene vi tilbyr:

Traktor Kontrol S3 Mk3

1. DJ-ing.

Produsent Monos har alltid tilbydd kundene Live Versjoner (Gratis) til låter spilt inn i Psykehuset Studio. I den sammenheng har Monos alltid hatt en finger med i opptrednene til artistene. Nå tar vi det lengre etter innkjøp av eget DJ-utstyr. Kostnadene varierer fra show til show og er etter avtale.

Muligheter for utleie av DJ-utstyret er også noe vi utforsker...2. Bruk av studio uten teknikker. (Helg)

Når studio står ledig i helgene har vi tenkt å ha muligheter for å bruke det selv.

Med fjernhjelp, enkel veiledning på telefon og spesielle maler laget for å gjøre alt fra å spille inn piano og synge til å rappe over beats lett som en lek.


Se regler og pris her:

3. Versj, Refreng, Mixing etc.

Det er en egen seksjon i booking-/prislisten for annet. Tjenester som du kan bestille online og få levert på mail. Du finner den ved å trykke på annet øverst på siden her:4. Vokalmix og effekter live.

Vi har en ny og stilig vokalprosessor som våre artister kan låne for en billig penge til sitt liveshow for å få god lyd på vokalen.


Auto-tune? Check! Harmonier? Check!

Klang og ekko? Check!

Mixing? Check!


Lei av dårlig lyd? Vi fikser! =)5. Forslag?

Dette er noen av de nye tingene vi tilbyr vi tar veldig gjerne imot nye forslag. Noe du kunne ønsket at noen i Bodø kunne tilby til noe annet enn blodpris? Du kan skrive til oss her på chatten, sende mail, ringe, ta kontakt på insta, face etc... GOD VÅR!

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page