top of page

5 Grunner til at du burde bruke Psykewear!

Det er nok ikke helt det du tror det er.

Psykewear.com er en nettbutikk som vi i Psykehuset har et nært samarbeid med. Vi deler delvis navn og tema. Men hva i huleste er egentlig dette slags nettbutikk? Mange tror dette bare er plassen for å skaffe Psykehuset Studio merchendise og de tar så utrolig feil. Først etter grundige forklaringer skjønner de hva greia egentlig er!


Psykewear kan trykke ditt design og sette opp din egen hub i nettbutikken som du kan selge klær fra helt uten noen form for investering. Du selger, du får betalt, psykewear gjør alt arbeidet.


Under har jeg samlet fem grunner til at du som artist, streamer, fan eller

-insert title here- burde bruke tjenesten.1. DET ER BILLIG:

Du kan kjøpe inn egne T-skjorter og gensere med trykk fra andre steder og betale 550kr for innkjøpet. Kunn de mest hardbarka fans vil bruke 700kr for å kjøpe logoen din på en hoodie. Psykewear kan få alt til forbrukeren til under 300,-


Det beste av alt er at du som samarbeidspartner ikke trenger å bruke en eneste krone... Snakker om å ikke bruke kroner...2. INGEN INVESTERING TRENGS:

Mange vil ikke satse på merch fordi å bli sittende inne med 2000 gensere i XL som du ikke får solgt kunne fått selv Chuck Norris til å gråte.


Bruker du Psykewear til å levere dine effekter til fansen trenger du ikke investere i eget varehus eller conteiner. Kjøp inn så du har til å gi ut på konserter og andre events. Gi resten av jobben til oss.


Du selger direkte fra din egen hub og de trykker, pakker og sender direkte til kunden.


Og når vi er på det temaet!


3. DE TAR BESTILLINGER OG SENDER:

Du har konserter du skal spille, du har låter du skal skrive, du har steder du skal være. Dette betyr at du ikke har tid til å drive butikk.


Psykewear gjør dette enkelt. Du sender oss logoen og en beskrivelse av hvordan du vil ha klærne. Så enkelt er det altså!


Klærne vil bli synlige i din seksjon av nettbutikken og hvem som helst vil kunne kjøpe til den prisen du har valgt. Når de har kjøpt vil vi trykke, pakke og sende etter spesifiseringen i bestillingen og du vil få din del av profitten! (som altså er neste punkt)4. TJEN PENGER PASSIVT:

Som samarbeidspartner vil du kunne reise på turne og fortelle folk hvor de kan kjøpe dine spesialdesign. Det kan f.eks stå en lenke på ditt visittkort. På den måten kan du fokusere på ditt og høste fruktene av samarbeidet når du trenger litt ekstra på konto.


Som partner vil alt over en vis sum pr. plagg gå direkte til deg. Psykewear er easymode.5. VI KAN DESIGNE FOR DEG:

Antar det er noen der ute som ikke har peiling på logoer og klesdesign. Da er du heldig for Psykehusets egen Stian Nilsson er designer. Gir du stian frie tøyler blir det fort veldig Psykt så vær litt streng og fortell hva du vil ha så skal det bli skreddersydd for deg.

 

Nå som du har lest de fem grunnene til å velge Psykewear som din leverandør, hva venter du på?

Vi tar deg fra ide til utgivelse og slenger med et eget klesmerke. Er det ikke helt psykt? ;)


- Klaus 'Monos' NybergEr du interessert i et samarbeid?

TA KONTAKT:


Tlf: 47675928

E-post: post@psykewear.com

Nettsted: www.psykewear.com


76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page